Markiser för företag

Det finns ett otal användningsområden där företag kan dra nytta av markiser, inte minst här i Stockholm.  

Har du till exempel någonsin sett en butik som helt enkelt är så snygg att du bara var tvungen att gå in och kolla upp den? Det kan ha varit markisen som avgjorde saken.

Det finns många fördelar med att använda en markis för både kunder och företagare. En markis låter bland annat en butiksägare att lyfta utseendet på butiken. Det ser professionellt och vårdat ut samtidigt som den skapar en välkomnande känsla till kunden. Utseendet på en butik har stor förmåga att locka till sig eller skrämma bort kunder till butiker av alla storlekar.

Samma sak gäller för restauranger och barer. De använder markiser för sina kunder och blir på så sätt en plats för människor att gå ut och få skydd från både sol och regnstänk. Det är funktionellt samtidigt som det ser trevligt ut, något som både ägaren och kunden kan dra nytta av. Form och funktion.

Andra användningsområden för kommersiella markiser kan vara att ge dörrar och fönster en ansiktslyftning utan att det behöver kosta så mycket. Det är en av de enklaste sakerna man kan göra för att öka attraktionskraften på en kommersiell byggnad. Eftersom en markis även skyddar mot inflödande solljus hjälper den till att spara in på eventuell luftkonditionering under sommaren.

Det finns markiser i alla tänkbara former och utföranden som du kan använda till dörrar, fönster, uteplatser och balkonger. Dessutom finns det bokstavligt talat hundratals utseenden, färger och material att välja mellan.

Vi kan hjälpa dig med markiser och andra typer av solskydd
10 Jul 2017