Om oss

Välkommen till experten på markiser i Stockholm

Hos oss kan du känna dig trygg som kund. Med lång och gedigen erfarenhet av solskydd har vi blivit experter på allt från monteringstekniker till materialval och levererar endast högsta kvalitet genom hela sortimentet.

  • 40 års erfarenhet

  • Garanti på alla arbeten

  • Trygghetsavtal

  • Försäkring


Kvalitet och säkerhet

Kvalitetstänket genomsyrar hela produktutbudet såväl som hos enskilda komponenter, från metall och profiler till tyger och väv - allt är lika viktigt för oss för att hitta bäst markis för ändamålet.

För att försäkra oss om att allt ska bli perfekt besöker vi gärna er och tar mått för att på så sätt garantera optimal passform samt att ni väljer rätt typ av markis för ert hus. Kontakta oss för professionell rådgivning och prisförslag!  

Vi arbetar med alla typer av kunder: privatpersoner, företag, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Vi monterar alla våra solskydd och ordnar med ROT-avdrag.

Samtliga våra solskydd är CE-märkta. Självklart lämnar vi även full garanti på allt arbete vi gör. Enkelt och bekvämt!

Utöver allt detta så har vi ett väl utvecklat miljötänk. Allt överblivet material sorteras och återvinns och vi tar även hand om bortforsling av förbrukade solskyddsprodukter på ett miljövänligt vis.

Vänd dig till oss för allt om markiser och solskydd