Markiser

Markiser för alla ändamål

Ring oss på telefon eller mejla så tar vi fram en lösning som passar just ert hus. Välj mellan fönstermarkiser (standardmarkis för villafönster), terrassmarkiser (perfekt för att skydda exempelvis en uteplats eller en altan), balkongmarkiser (speciellt anpassade för små utrymmen), takmarkiser (pålitligt skydd för uterum) samt korgmarkiser,  sidomarkiser, vertikala markiser och om du är intresserad av en markis med eller utan motor. Färger och mönster går att anpassa efter dina önskemål! Är du osäker på vilken typ du ska välja är våra kunniga säljare alltid tillgängliga för rådgivning och information.

Är du intresserad kan du även boka tid för att besöka vår utställningshall där du kan se och känna på markiserna i verkligheten. När du sedan gjort ditt val leverar vi markiserna snabbt och monterar dem på ett fackmannamässigt sätt.

 

Varför ska du sätta upp en markis?

Markiser ramar snyggt in fönster, terrasser och balkonger samt motverkar insyn och skyddar mot regn och värme. Med rätt markis får hela ditt hus ett lyft – på uteterrassen kan du enkelt matcha markisen med utemöbler, växter och filtar. Liksom gardiner tillför de något alldeles extra och lyfter helhetsintrycket.

  • Skydd mot väder och vind: En av de största fördelarna med markiser är att de skyddar mot vädrets effekter både inom- och utomhus. Utomhus skyddar de både mot solstrålar och regn, som annars kan förstöra din dyrbara sommarkvällar. Markiser eliminerar problemet och gör dina uteplatser användbara under hela sommarhalvåret. De skyddar dig även från skadliga UV-strålar. Inomhus är fördelarna lika uppenbara–markiser tar effektivt bort den värsta effekten av solvärmen och håller inomhusklimatet behagligt svalt.

  • Mer Boyta: Markiser hjälper dig att konvertera uteplatsen till ännu en bekväm del av huset som kan användas för en mängd olika ändamål under sommarhalvåret. Du kan nästan oavsett väder njuta av en trevlig middag med familj eller vänner, ha fest i trädgården eller bara slappna av.

  • En ansiktslyftning för huset: Markiser finns i en mängd olika färger, mönster och material. Du kan sätta upp dem lika mycket för att skydda mot sol och regn som för att göra ditt hus vackrare.Om du även vill ställa ut några möbler eller prydnader på uteplatsen så skyddar markisen dessa.

Så satsa på nya markiser till villan eller radhuset och gör uteplatserna mer inbjudande och charmiga samtidigt som du gör inomhusklimatet behagligt; välj bland oändlig variation av färger, design och material som passar ditt hem och gör det ännu mer attraktivt. Vi kan markiser och hjälper dig att välja rätt!

Vi använder endast markiser av högsta kvalitet och mäter noggrant inför monteringen